Zoekmachine optimalisatie SEO

Vergroot de vinbaarheid

Ben jij een ambitieuze ondernemer die altijd gaat voor meer groei? Dan wil je natuurlijk goed scoren in Google en andere zoekmachines. SEO is de uitgelezen manier om je website of webshop beter vindbaar te maken voor potentiële klanten.Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Ruim 70% procent van de mensen die in Google zoekt, is geneigd op een organisch resultaat te klikken. Met een gedegen strategie en werkwijze proberen we het uiteindelijke doel om zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te komen, te behalen. De SEO resultaten zijn tevens uitermate goed te meten doormiddel van Google Analytics. Door vooraf in samenspraak goed doelen te bepalen om de juiste strategie te hanteren, zal je van de volgende voordelen profiteren:
 

  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt.
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op aanvragen/bestellingen.
  • Door de website gebruiksvriendelijker te maken nemen bezoekers eerder contact op.
  • Je krijgt een betere naamsbekendheid, omdat ze jouw bedrijf op meerdere zoektermen tegenkomen.


Beperkte investering
Voor SEO hoef je geen kosten per klik te betalen. Je doet een beperkte investering in je website en de rest gaat vanzelf. Afhankelijk van de gekozen zoektermen, sta je binnen een paar maanden met deze zoektermen op de eerste pagina van Google.

Lange termijn effect
In tegenstelling tot advertenties, zorgt SEO voor een lange termijn effect. Het is dus niet zo, dat als je niets meer doet, je direct zakt in de zoekresultaten.
De juiste aanpak voor succes
SEO-audit uitvoeren
We analyseren je huidige website op technisch en inhoudelijk vlak en stellen een lijst met verbeterpunten op.

Zoekwoordenonderzoek doen
Om jouw website beter te laten scoren in de organische zoekresultaten, duiken wij in een massa keywords. Wij achterhalen de intenties van je doelgroepen en bepalen welke content jij nodig hebt.

Actieplan opstellen
We stellen een compleet plan op om zowel je content te optimaliseren als je technische radarwerk onder handen te nemen.

Optimaliseren en creëren
We optimaliseren én creëren content en doen aan liknkbuilding.

Evaluatie en optimalisatie garanderen
We houden maar wat graag de vinger aan de pols. Laat ons jouw SEO-campagnes nauwkeurig monitoren, optimaliseren en coördineren.


Zoekmachine positionering is gericht op het behalen van top-10-posities in Google voor zoekwoorden die passen bij de producten of diensten van uw website.

Wij verzekeren u
  • Verhoogde naamsbekendheid bij uw doelgroep
  • Verbeterde reputatie: “Wie hoog in Google staat moet wel goed zijn”
  • Duidelijke rapportage van de behaalde prestaties
Uw investering
  • U dient minimaal 10 zoekwoorden af te nemen
  • Geen contractermijn, per direct opzegbaar

 

Stappenplan

Zoekmachinemarketing onderzoek
Het zoekmachinemarketing onderzoek is de eerste stap en geeft verbetervoorstellen voor de website om vervolgens een succesvolle zoekmachine positionering te kunnen uitvoeren.

Trefwoord Analyse
Gezamenlijk met de klant wordt bepaald welke trefwoorden het best aansluiten bij de doelstellingen. Uit deze trefwoordenlijst bepaald de klant welke trefwoorden in de campagne opgenomen worden.

Nulmeting
Om de effecten van de positionering campagne optimaal te kunnen meten wordt er gestart met een nulmeting. Hierbij wordt voor onder meer de zoekmachine Google.nl bepaald hoe de website momenteel scoort op de geselecteerde trefwoorden.

Positionering
Nexxite behaalt voor uw website topposities door per trefwoord een aparte campagne in te zetten. Waar voorheen eenvoudige aanpassingen op de website reeds voldoende waren om hoog te scoren in de zoekmachines (bijv. meta tags), blijken de laatste jaren deze aanpassingen bij lange na niet voldoende.

Nexxite bouwt voor u per gekozen trefwoord een apart deel op uw website welke volledig op de technologie richtlijnen van de zoekmachine gericht is. Deze website wordt vervolgens door de zoekmachine als beste in zijn soort beschouwd wat ertoe leidt dat deze de toppositie in de zoekmachines inneemt. Deze site wordt maandelijks onderhouden naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de zoekmachines.

Opbouw linkpopulariteit (linkbuilding)
Op het moment dat ieder trefwoord volledig geoptimaliseerd is gaat het erom de reputatie van de website omhoog te stuwen. Deze reputatie is het best te beïnvloeden door doelgerichte kwaliteitslinks van andere sites te ontvangen. De zoekmachine ziet dit als zogenaamde mond tot mond reclame op het internet.

Continue evaluatie
Uiteraard wordt de campagne continue door Nexxite gecontroleerd en onderhouden. U ontvangt tevens per kwartaal een rapport met de resultaten.

Uw website in de top 10?
Neem contact op via info@nexxite.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met 046-8200217.

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht