Zoekmachine marketing

Jouw website bovenaan in de zoekmachine op basis van relevante zoekwoorden

Duizenden potentiële klanten zijn maandelijks naar jouw producten en diensten op zoek via het internet. Vandaag de dag ga je niet meer op zoek naar de klant – maar de klant gaat op zoek naar jou via de zoekmachine Google. Met de inzet van zoekmachine optimalisatie wordt jij optimaal gevonden in de zoekmachine Google!


Wat is zoekmachine optimalisatie?
Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website goed wordt gepositioneerd in de zoekresultaten van Google. Hoe dit werkt? Zoekmachines indexeren jouw website door te kijken naar de broncode, structuur, content en de links die naar de websitepagina’s leiden. Op basis hiervan bepaalt Google of een website relevant is voor specifieke zoektermen. Doe je dit goed en beter dan de concurrent? Dan kom je bovenaan te staan in de zoekresultaten, zonder dat je geld uitgeeft aan advertenties. De doelstelling van het bureau Nexxite is altijd om jouw website minimaal op de eerste pagina van de Google te positioneren.

Roadmap

Zoekwoordenonderzoek
Er worden relevante zoekwoorden gevonden die worden gebruikt door jouw doelgroep.

Websiteanalyse
De website wordt geanalyseerd op techniek, content en gebruiksvriendelijkheid.

Adviesrapport
Wij maken een persoonlijk adviesrapport van de website met punten die moeten worden verbeterd. 

Contentstrategie
Er wordt een contentstrategie voor het bloggen en linkmanagement op maat gemaakt.

SEO diensten

SEO Techniek

Zoekmachines kijken naar de broncode en structuur van de website. Hiervoor stellen zoekmachines zichzelf de volgende vragen: kan een zoekmachine eenvoudig door de website navigeren? Is de website gebruiksvriendelijk? Wat is de snelheid van de website?


LEES MEER

SEO Content

Op welke zoektermen wil je graag online gevonden worden en welke termen sluit je graag uit? Via welke termen word je al gevonden en welke zijn wellicht nog (meer) interessant? Dit staat allemaal in de SEO-analyse van Nexxite. Het is van belang dat de content op jouw website aansluit op deze zoekwoorden.

LEES MEER

SEO Linkbuilding

Zoekmachines kijken tevens naar het linkprofiel. Het is dus essentieel om een kwalitatief- en strategisch linkprofiel op te bouwen. Wat houdt dit in? Een linkprofiel is het aantal links en soorten links die naar jouw website verwijzen op andere websites. Nexxite helpt je graag om dit linkprofiel op te zetten en/of te verbeteren.

LEES MEER

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht