/ Werkwijze

Op weg naar resultaat

Onze aanpak is helder en krachtig. In 4 stappen naar het gewenste resultaat voor elk online project.

werkwijze
Online strategie - Nexxite

Strategie

Nexxite maakt je idee beter

Jouw idee, onze expertise. We bundelen de krachten om de juiste koers te bepalen. Wat wil je online bereiken en wie is je doelgroep? Wat heeft je idee minimaal nodig om een succes te worden? Samen maken we je idee concreet en denken we de beste strategie uit. Zo maken we de juiste keuzes. En dat scheelt tijd en kosten.

Online strategie - Nexxite

Strategische sessie als een goede basis

Bij ons begint online succes met een strategische sessie. Daarin werk je zelf mee aan het creatieve proces. We gaan praten, schetsen en brainstormen. Zo analyseren we samen jouw idee en maak je gebruik van onze expertise.

meer over strategisch advies
Webdesign - Nexxite

Creatie

Ontwerpen en vormgeven

Je eenvoudig vertellen dat een webdesign professioneel moet ogen en eenvoudig moet zijn in gebruik, maar pas als we wireframes en echte schermen ontwerpen, kunnen we er zinnig over brainstormen. Daarom maken we al snel de eerste ruwe schetsen voor jouw webdesign. En kiezen we stijl, kleuren en lettertypes.

Gebruiksvriendelijk en in lijn met jouw merk
Vanuit de ruwe schetsen maken we een ontwerp waarin de gebruiker centraal staat. Wij ontwerpen met een visie. Geoptimaliseerd voor online. Geen overbodige elementen. Interfaces die werken voor mensen. Daarom werken we samen met jou om goede content te creëren in lijn met jouw merk.

Webdesign - Nexxite

Een eigen look and feel

Onze vormgeving is doordacht, gebruiksvriendelijk en interactief. Zo creëren wij voor elke site of applicatie een eigen look and feel.

laat je inspireren...

Responsive design

Een ontwerp dat functioneert zoals het moet op elk apparaat. Intuïtief en effectief. We zetten jouw gebruiker centraal.

meer over webdesign
Webdevelopment - Nexxite

Development

Het geheim van een succesvol webproject.

Software ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Een succesvol web project herken je aan goede communicatie, snel zichtbaar resultaat en oplevering binnen budget. Bovendien is een goede website flexibel genoeg om in te spelen op de onvoorspelbare toekomst. Wij realiseren dit met een doordachte projectmanagement methode. Het geheim van succesvol web development zit in de juiste uitvoering.

Wij leveren maatwerk
Websites of shops met koppelingen naar externe software of een koppeling naar je boekhouding. Uitgebreide websites met een CMS op maat. Onze software is solide, modulair, up-to-date en veilig.

Webdevelopment - Nexxite

Webbeheer: Xiteforce CMS

Heb je een uniek idee dat vraagt om een op maat gemaakte oplossing? Alles is mogelijk met ons gebruiksvriendelijke Xiteforce CMS. Beheer jouw applicatie in alle eenvoud en elk moment van de dag, overal waar je maar wil.

Beheer het met Xiteforce CMS

Wij gaan voor...

Er zijn talloze CMS pakketten, elk met voor en nadelen. Daarom kijken wij per project welke het beste past bij jouw idee. Bij Nexxite hebben we ruime ervaring met diverse CMS pakketten.

meer over CMS
Service & Advies - Nexxite

Service & Advies

Jouw idee online is pas het begin

Pas als je website online is, krijg je feedback en statistieken van échte gebruikers. Daarmee kun je de vooraf gestelde doelen en strategie toetsen. En bijsturen. Samen kijken we hoe we het aantal online bezoekers verhogen en de conversie verbeteren.

Ga daarom zo snel mogelijk live. Dan begint het pas echt. Wij helpen je op weg en ondersteunen je waar nodig. Zonder gedoe.

 

 

Service & Advies - Nexxite

Optimalisatie

Het maximale uit je website halen? Wij helpen je op weg met je online marketing, we meten, monitoren, optimaliseren en verbeteren zo je conversie.

online marketing

Cloud hosting

Een betrouwbare partner voor de hosting van jouw website. Dat is pas echt full service.
Razend snelle servers, optimaal beveiligd en altijd online.

cloud hosting

Service

Bij Nexxite vinden we service erg belangrijk. We staan altijd klaar voor om je vragen te beantwoorden. 24x7 support

onze service

Op zoek naar een partner om jouw idee aan te scherpen?

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.

Je kunt hem ook zelf bellen op 085-13 014 76 of mailen via info@nexxite.nl.