Op weg naar resultaat

Onze aanpak is helder en krachtig. In 3 stappen naar het gewenste resultaat voor elk digitaal project.

werkwijze
Online strategie - Nexxite

Bedenken

Nexxite brengt jouw idee tot leven

Jouw idee, onze expertise. We bundelen de krachten om de juiste koers te bepalen. Wat wil je online bereiken en wie is je doelgroep? Wat heeft je idee minimaal nodig om een succes te worden? Samen maken we je idee concreet en denken we de beste strategie uit. Zo maken we de juiste keuzes. En dat scheelt tijd en kosten.

Van strategie naar een concept met een gepast ontwerp waarin de gebruiker centraal staat. Wij ontwerpen met een visie. Geoptimaliseerd voor online. Geen overbodige elementen. Interfaces die werken voor mensen. Daarom werken we samen met jou om goede content te creëren in lijn met jouw merk.

Online strategie - Nexxite

Strategische sessie als een goede basis

Bij ons begint online succes met een strategische sessie. Daarin werk je zelf mee aan het creatieve proces. We gaan praten, schetsen en brainstormen. Zo analyseren we samen jouw idee en maak je gebruik van onze expertise.

strategisch advies
Webdevelopment - Nexxite

Bouwen

Het geheim van een succesvol webproject.

Software ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Een succesvol web project herken je aan goede communicatie, snel zichtbaar resultaat en oplevering binnen budget. Bovendien is een goede website flexibel genoeg om in te spelen op de onvoorspelbare toekomst. Wij realiseren dit met een doordachte projectmanagement methode. Het geheim van succesvol web development zit in de juiste uitvoering.

Wij leveren maatwerk
Websites of shops met koppelingen naar externe software of een koppeling naar je boekhouding. Uitgebreide websites met een CMS op maat. Onze software is solide, modulair, up-to-date en veilig.

Webdevelopment - Nexxite

Content beheer met Xiteforce CMS

Heb je een uniek idee dat vraagt om een op maat gemaakte oplossing? Alles is mogelijk met ons gebruiksvriendelijke Xiteforce CMS. Beheer jouw applicatie in alle eenvoud en elk moment van de dag, overal waar je maar wil.

Xiteforce CMS

Cloud hosting

Jouw online project wordt gehost op ons eigen cloud netwerk. Deze premium servers zijn schaalbaar, stabiel en razendsnel. Met een uptime van 99,9% over de afgelopen 5 jaar.

premium cloud hosting
Service & Advies - Nexxite

Promoten

Breng jouw organisatie tot ongekende hoogte

Pas als je website online is, krijg je feedback en statistieken van échte gebruikers. Daarmee kun je de vooraf gestelde doelen en strategie toetsen. En bijsturen. Samen kijken we hoe we het aantal online bezoekers verhogen en de conversie verbeteren.

Middels online marketing brengen we je website tot ongekende hoogte. We maken een marketing plan waarin we stap voor stap de weg omhoog bewandelen. Tools als Google Adwords en Facebook ads, maar ook de slimme inzet van content marketing, zoekmachine-optimalisatie en emailmarketing zorgen voor te werken aan de groei van jouw bedrijf.

 

 

Service & Advies - Nexxite

Online marketing

Online marketing om te groeien. SEO, adverteren, nieuwsbrieven versturen. Inzetten van de juiste tools voor continue groei.

online marketing

Meten is weten

Wij meten, monitoren, optimaliseren en verbeteren je conversie. Met Google analytics en marktonderzoek.

analytics

Social media

Een Facebook pagina, meer volgers op Twitter of het beheren van een LinkedIn groep.Wij ondersteunen met Social Media.

social media

Op zoek naar een partner om jouw idee aan te scherpen?

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.

Je kunt hem ook zelf bellen op 085-13 014 76 of mailen via info@nexxite.nl.