Website laten maken in Weert
Heeft u een bedrijf in Weert en op zoek naar webdesigner voor het maken van uw nieuwe website? Of misschien is uw website toe aan een facelift. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak en kom langs op ons kantoor in Urmond aan de A2.

Sinds 2010 maken we websites die eenvoudig zijn in gebruik en daarnaast de perfecte indruk achterlaten bij uw klanten. Elke website wordt tot op de pixel perfect ontworpen met gevalideerde code voor de optimale beleving in alle moderne internet-browsers.

Wij regelen alles voor u in weert

Een website laten maken bij Nexxite betekent dat echte specialisten uw website bouwen. We hechten -naast het grafisch ontwerp– ook zeer veel waarde aan de broncode bij het maken van een website. Een website met gevalideerde code zorgt nu eenmaal voor snellere laadtijden en een hogere ranking in Google.

Wij maken uw website makkelijk te navigeren. Een duidelijk menu zorgt ervoor dat de bezoeker van uw website makkelijk de weg vindt. Het menu of menu’s van uw website worden op voorhand door ons aangemaakt.

Bedenken. ontwerpen. lanceren.
Kies voor het maken van uw nieuwe website of webshop voor ontwerpburo Nexxite. Naast een schitterend ontwerp ook een technisch geoptimaliseerde website voor snelle laadtijden en hoge ranking in Google! Onze werkwijze bij een nieuw project is simpel. We bespreken uw wensen, dit kan per mail, telefoon of natuurlijk op ons kantoor zodat we ook eventueel voorbeelden kunnen laten zien. Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op, stuur een e-mail aan info@nexxite.nl of bel ons: 085-1301476
 
Onze plus punten waar jij van profiteert
  • Eerste brainstorm sessie altijd kosteloos en vrijblijvend
  • 20 jaar ervaring met een team van specialisten
  • Werken op basis van een vaste prijs vooraf, dus geen verrassingen achteraf
  • Hanteren een no-nonsense aanpak. Open, duidelijk en concreet
  • Geen ingewikkelde langdurige contracten, alle diensten vrijblijvend opzegbaar
  • Full service internetbureau. Begeleiding van A tot Z
  • Persoonlijk contact is een voorwaarde voor succes
  • Inzet van onze kennis voor jouw organisatie
  • Beschikken over een server netwerk in een groen datacenter