Website laten maken Geleen
Nexxite ligt bij Geleen. Door onze centraal gelegen positie is Nexxite gemakkelijk te bereiken in heel Limburg. Vanuit Maastricht, Heerlen en ook Geleen. Natuurlijk komen wij ook bij u langs!

Een website laten maken vanuit Geleen

Webdesign en grafisch ontwerp?
Nexxite is een freelance webdesigner en ontwerpbureau uit Geleen. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van websites, WordPress, Woocommerce webshops en grafische vormgeving.

Mobielvriendelijke website laten maken?
Is uw bedrijf toe aan een nieuwe website? Wist u dat een groot deel van uw bezoekers uw website bekijkt op een mobiel apparaat zoals een mobiele telefoon of een tablet? Daarom is het van belang uw website mobielvriendelijk te maken zodat ook deze potentiële klanten uw website goed kunnen lezen én gebruiken. Houdt u hier geen rekening mee dan loopt u omzet mis. Een responsive website schaalt automatisch mee met de schermgrootte van de bezoeker. Daarnaast wordt er bij het maken van een responsive website ook rekening gehouden met usability oftewel gebruiksvriendelijkheid. Een mobiele gebruiker bestuurt zijn apparaat vaak namelijk met zijn vingers in plaats van met een muis.

Nexxite is gevestigd in het hart van Limburg, Sittard-Geleen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van websites. Dit houdt in dat wij het concept bedenken, de vertaling maken naar het virituele, de sfeer creëren en de website ontwikkelen. Deze stappen worden geheel in overleg met u uitgevoerd, en u kunt deze gedurende het proces online volgen. Met het Content Management Systeem (CMS) bent u niet afhankelijk van ons en heeft u altijd de mogelijkheid om achter de schermen snel én eenvoudig zelf uw website te beheren.

Daarnaast zorgt Nexxite ervoor dat uw website online geplaatst wordt, onder een eigen domeinnaam.
Wij kunnen u adviseren in het hostingpakket dat u voor uw website nodig heeft.

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium.
De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en webhosting.

Digitale specialisten

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op, stuur een e-mail aan info@nexxite.nl of bel ons: 085-1301476
 
Onze plus punten waar jij van profiteert
  • Eerste brainstorm sessie altijd kosteloos en vrijblijvend
  • 20 jaar ervaring met een team van specialisten
  • Werken op basis van een vaste prijs vooraf, dus geen verrassingen achteraf
  • Hanteren een no-nonsense aanpak. Open, duidelijk en concreet
  • Geen ingewikkelde langdurige contracten, alle diensten vrijblijvend opzegbaar
  • Full service internetbureau. Begeleiding van A tot Z
  • Persoonlijk contact is een voorwaarde voor succes
  • Inzet van onze kennis voor jouw organisatie
  • Beschikken over een server netwerk in een groen datacenter