Uw eigen webshop
Succesvol online verkopen

Het doel van elke webshop is dat de bezoeker een actie onderneemt: iets kopen.

Die webshop moet dus in de eerste plaats de bezoeker enthousiasmeren en over te gaan tot een aankoop, dat gebeurt alleen als dat kopen ook snel en eenvoudig kan.

Bij het ontwikkelen van elke webshop denkt Nexxite mee vanuit de organisatie, producten en doelgroep. De doelstelling van uw website vormt het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de navigatie en het design.
Nexxite streeft naar evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en creativiteit, met als doel een maximale conversie.

Usability richtlijnen
Wij hanteren Usability richtlijnen om een optimale gebruiksvriendelijkheid te bereiken. De te nemen stappen die leiden tot een aankoop zijn helder en overzichtelijk door een logische navigatiestructuur.

Webshop manager
Van het registreren van klanten tot het afhandelen van bestellingen maakt u gebruik van de webshop manager, heel eenvoudig te beheren in het CMS. De alles in één oplossing voor uw online verkoop activiteiten.

Uw webshop zelf beheren
Nexxite gebruikt in eigen huis ontwikkelde software om de webshop te beheren. De Shopmanager is een modulair en daarmee eenvoudig uit te breiden.

Online betalingen
Wij koppelen uw webshop standaard gratis aan iDeal, zo kunt u direct betalingen ontvangen. U kunt uw webshop verder koppelen aan andere onlinebetaalsysteem zoals Creditcard en PayPal.

Wij ondersteunen alle West-Europese bancaire betaalmethoden en alle creditcards in samenwerking met meerdere onafhankelijke Payment Service Providers in Nederland.
Deze klanten hebben al een website laten maken