Een infographic met interactie.

Een interactieve infographic is een verrijking. Maak complexe informatie begrijpelijk en inzichtelijk op de meest creatieve manier!

Interactieve infographic websites
interactieve_infopgraphic 02

Goede redenen voor een interactieve infographic

Met een interactieve infographic voeg je inhoud, interactie en dynamiek toe aan je communicatiestrategie. Dit verhoogt de verblijfsduur en bruikbaarheid op je site en het genereert een schat aan gebruikersdata.

Een interactieve infographic biedt:

  • interactieve en dynamische content
  • doseerbare informatie voor iedere doelgroep
  • een schat aan gebruikersdata
  • ideale content voor social media
  • snel inzicht en advies voor de gebruiker
  • content die duurzaam te verrijken is

De uitkomst...

Een interactieve infographic is een combinatie van online storytelling en data visualisatie. De kracht zit in de eenvoud. Een interactieve infographic maakt cijfers en feiten begrijpelijk en behapbaar door ze eenvoudig te verbeelden.

Het middel combineert vaak bewegend beeld, tekst, een voice-over of geluidseffecten met geanimeerde onderdelen zoals grafieken en illustraties. Een ander kenmerk is dat de gebruiker van een interactieve infographic aan de knoppen zit, vormen van een enquete om de bezoeker de juiste kant op te leiden en data te verzamelen.

interactieve_infopgraphic 03

Creatieve wonders

Op zoek naar een partner om jouw idee aan te scherpen?

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Wij denken graag met je mee. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen en we nemen snel contact met je op.

Je kunt ons ook bellen op 085-13 014 76 of mailen via info@nexxite.nl.

Delen