Webapplicaties in alle maten
Topkwaliteit maatwerk software

Een online agenda, klantenservice, portal, intranet, betaalmodule of online een tafeltje reserveren. Als het ├ęcht goed werkt begrijpt iedereen het meteen. Dat is het uitgangspunt van Nexxite.

Nexxite ontwikkelt internet oplossingen met resultaat:, met een breed scala aan functies. Bijvoorbeeld als onderdeel van uw site of webshop, of als op zichzelf staande online toepassing voor zowel de interne organistaie als volledig online voor uw klanten. We richten ons op webapplicatieontwikkeling op basis van ons Xiteforce platform waarmee we elke webapplicatie kunnen realiseren en onderhouden. Zowel of de front-end (website) als de back-end (beheer).

Wat is uw business, de doelstelling en het gebruikelijke bedrijfsproces? Dit onderzoeken wij samen met u. Wij adviseren u over de technische mogelijkheden met oog voor een ituïtieve toepassing.

Verbeter uw online resultaten met:
  • Uw bedrijfsproces optimaliseren en online brengen
  • Intelligente zoekfuncties over uw gehele database
  • Slimme koppelingen met externe applicaties
  • Online functie voor inschrijven en reserveren
  • Een gebruiksvriendelijke online klantenservice
  • Onbeperkte mogelijkheden...

Xiteforce is de basis voor elke webapplicatie, met deze in eigen huis ontwikkelde software kunnen wij elke webapplicatie ontwikkelen, van eenvoudig tot complex.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en behaal direct voordeel.

Deze klanten hebben al een website laten maken