Een eigen webapplicatie
Alleen maar voordelen

Overal en altijd toegang
Een webapplicatie is 100% online software Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal op elke computer op een beveiligde manier toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste gegevens inzien en bewerken.

Een goede samenwerking
Nexxite bouwt topkwaliteit webapplicaties. Wij kunnen uw wensen vertalen naar techniek op ons eigen software platform welke zijn diensten al ruim heeft bewezen.

Aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk
Uw webapplicatie zal altijd gebruikt kunnen worden zonder technisch kennis. De software heeft een voor iedereen vertrouwd uiterlijk waardoor gebruikers snel hun weg vinden in het gebruik. De gebruikers worden altijd door ons opgeleid in het gebruik.

Altijd up-to-date
Wij bouwen al onze webapplicaties volgens internationale standaarden en met de meest geavanceerde technieken. De webapplicatie wordt door ons onderhouden en technisch constant verbetert zonder dat u er last van heeft en zonder extra kosten..

Veilig
Onze webapplicaties zijn voorzien van een zeer hoog beveiligings niveau waardoor u zonder zorgen kunt werken. De software bevat een uitgebreid logboek waardoor alle bewegingen binnen de applicatie traceerbaar zijn welke de betrouwbaarheid aanzienlijk verhoogt. Verder is per gebruiker te bepalen welke handelingen verricht mogen worden: bekijken, aanpassen, verwijderen, downloaden, exporteren enz.

Lagere beheerskosten
De ontwikkeling van een webapplicatie is steevast goedkoper dan die van een reguliere software applicatie. De webapplicatie wordt op een centrale plek opgeslagen daardoor hoeven updates maar op één enkele plek te worden geïnstalleerd. In tegenstelling tot traditionele software applicaties waar de software op individuele computers moeten worden geïnstalleerd.

Platform onafhankelijk
Webapplicaties zijn toegankelijk vanuit de browser. Daarom is een webapplicatie vanaf elke computer beschikbaar, onafhankelijk van het besturingssysteem of merk browser.

Geen licentiekosten per computer
U heeft niets meer van doen met dure software licenties per computer.

Backups eenvoudig geregeld
Er worden 24x7 backups gemaakt van de software en de database.  Zo bent u er zeker van dat u nooit data verliest.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en behaal direct voordeel.

Deze klanten hebben al een website laten maken