Onze klanten: Arkema Chemistry

Snel up to date offertes maken

Arkema is een internationaal concern met hoofdkwartier in Colombes, Frankrijk dat 19.300 werknemers telt en 90 productievestigingen heeft. Voor de business unit Certincoat® hot-end coatings for glass ontwikkelde Nexxite een realtime offerte systeem.
De oplossing
De webapplicatie is een top oplossing die voorzien is van een prijs module waarin de actuele prijzen van de grondstoffen worden bijgehouden op elk willekeurig moment van de dag.
De applicatie voorziet in een uitgebreid klanten database waar binnen beheer plaats vind voor prijs gegevens en kortingen per klant. Klanten worden ingedeeld in categorieën waardoor het werken nog efficiënter verloopt.

Offertes samengesteld, gekoppeld en gecommuniceerd aan de klant. De offerte PDF formaat is geheel in de eigen huisstijl en voorziet in prijs, kortingen en leveringsvoorwaarden. Alle offertes worden gearchiveerd en het systeem is voorzien van log informatie voor uitgebreide audits en management informatie.

Waar voorheen ca. 5 dagen nodig was om een offerte te maken duurt het nu niet langer dan een half uur en dat 24 uur per dag wereldwijd.
Toepassing
Webapplicatie, HTMLwebhop, xiteforce CMS

Meer weten?
Bezoek de website!


Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en behaal direct voordeel.

Deze klanten hebben al een website laten maken