Applicatie ontwikkeling: het automatiseren en digitaliseren van uw dagelijkse processen.
Als ondernemer weet u exact hoe uw omzet is opgebouwd. Bepaalde processen binnen het bedrijf zijn cruciaal voor een gezonde omzet en groei, maar zijn tijdrovend. Je klanten verwachten steeds meer service en contact, willen dat de website vlekkeloos functioneert en zijn scherp op de beloftes die je als bedrijf doet. Daar speel je perfect op in door belangrijke processen te automatiseren. Wij brengen de mogelijkheden voor je in kaart en bouwen applicaties specifiek voor jouw bedrijf.
Webbased applicaties op maat
Met maatwerk applicaties verbetert u processen binnen uw organisatie. Deze apps ontwikkelen we zodat u specifiek rendement kunt halen, zoals omzetverhoging, tijdswinst en kostenbesparing. Nexxite ontwikkelt per definitie webbased applicaties, die online draaien. Simpelweg omdat webbased het altijd wint van een programma dat alleen lokaal beschikbaar is.

Met onze applicaties kunt u heel gericht informatie verwerken, opslaan en gebruiken, bijvoorbeeld in een ERP-, offerte- of CRM-systeem. Daarnaast ontwikkelen we apps die functionaliteiten toevoegen aan uw webshop of website. Het doel van elke webbased app is dat medewerkers beter kunnen samenwerken en klanten een optimale ervaring hebben met uw bedrijf.
Betrouwbare techniek
Als de vormgeving en structuur van je website bepaald is, gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.
Hosting & support
Wij bieden hoogwaardige cloudhosting aan en we staan garant voor betrouwbaarheid, stabiliteit en snelheid van ons hostingplatform.

Service Level Agreement (SLA)
Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Met onze SLA krijg je nog meer zekerheid bovenop onze uitstekende reguliere service. In een SLA worden afspraken vastgelegd zoals bijvoorbeeld: een specifieke back-up service, een uptime garantie van 99,9% en 24/7 contact mocht er een onverhoopte storing optreden.
Bekijk enkele software cases