E-commerce is meer dan een webshop
Een succesvolle webshop, e-commerce applicatie of e-commerce platform is van veel meer afhankelijk dan enkel je aanbod. Wij staan niet enkel in voor development en design, maar ondersteunen je in strategie en het continu verbeteren ervan.
Totaal oplossing voor B2B en B2C
B2C - Een maatwerk oplossing binnen jouw online retail strategie. Een webshop met uniek design en eenvoudige navigatie, volledig afgestemd op jouw doelgroep.

B2B - Als groothandel of fabrikant eenvoudig bestellingen verwerken met een geavanceerde inkoopportal. Voorraadbeheer, logistiek en financiën in één maatwerk oplossing verwerkt.
Koppeling en synchronisatie
Bestellingen of stock manueel in twee systemen beheren, is niet alleen tijdrovend: het gaat ook dikwijls fout. Je e-commerce applicatie is dan ook best gekoppeld met je boekhoudpakket, voorraadprogramma’s en ERP-, CRM- of WMS-systeem. 

Indien nodig ontwikkelen wij software die zorgt voor de data-uitwisseling tussen de verschillende systemen. zoals CRM-platformen, ERP-pakketten, boekhoudpakketten, betalingsproviders en leveringspartners. Denk maar aan SalesForce, SAP, Navision of Dynamics.

Betrouwbare techniek
Als de vormgeving en structuur van je website bepaald is, gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.
Makkelijk onderhouden
Premium CMS
Doordachte websites vragen om doordachte techniek. Daarom werken wij met Xiteforce CMS.

Xiteforce CMS
Hosting & support
Wij bieden hoogwaardige cloudhosting aan en we staan garant voor betrouwbaarheid, stabiliteit en snelheid van ons hostingplatform.

Service Level Agreement (SLA)
Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Met onze SLA krijg je nog meer zekerheid bovenop onze uitstekende reguliere service. In een SLA worden afspraken vastgelegd zoals bijvoorbeeld: een specifieke back-up service, een uptime garantie van 99,9% en 24/7 contact mocht er een onverhoopte storing optreden.
Bekijk enkele e-commerce websites