Een website als gezicht van jouw bedrijf
Een bedrijfswebsite is belangrijk, want het is vaak een van de eerste dingen die jouw (potentiƫle) klant te zien krijgt.

Een bedrijfs website zegt veel over jou als organisatie. Wie ben je, wat doe je, hoe los je problemen op en waar sta je voor. Je moet ervoor zorgen dat jouw bedrijfs website goed werkt, duidelijke informatie bevat en matcht met jouw boodschap en huisstijl.
De voordelen van een bedrijfs website
  1. De balans tussen branding en conversie is optimaal.
  2. Een bedrijfs website is goed uitbreidbaar en kun je dus blijven verbeteren.
  3. Het is een centrale plek voor je online- en contentmarketing.
  4. Je hebt zelf de vrijheid om de website te beheren.
Betrouwbare techniek
Als de vormgeving en structuur van je website bepaald is, gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.
Makkelijk onderhouden
Premium CMS
Doordachte websites vragen om doordachte techniek. Daarom werken wij met Xiteforce CMS.

Xiteforce CMS
Hosting & support
Wij bieden hoogwaardige cloudhosting aan en we staan garant voor betrouwbaarheid, stabiliteit en snelheid van ons hostingplatform.

Service Level Agreement (SLA)
Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Met onze SLA krijg je nog meer zekerheid bovenop onze uitstekende reguliere service. In een SLA worden afspraken vastgelegd zoals bijvoorbeeld: een specifieke back-up service, een uptime garantie van 99,9% en 24/7 contact mocht er een onverhoopte storing optreden.
Bekijk enkele bedrijfswebsites