Social media advertising

Social media adverteren inzetten voor meer betrokkenheid

Binnen online marketing wordt adverteren via social media steeds belangrijker. Social media ervaart namelijk nog steeds een enorme groei qua (actieve) gebruikers. Daarom is het interessant voor bedrijven om de doelgroep via deze weg te benaderen. Bovendien is het inzetten van social media advertenties zeer effectief omdat je je doelgroep zeer gericht kunt benaderen. Social Advertising expert 2Bfound helpt jou graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne.


Waarom social advertisment?
Met social media advertising maak je jouw bedrijf bekend bij een specifieke doelgroep, die zeer waarschijnlijk geïnteresseerd is in jouw product. Je bouwt een online reputatie op, vergroot de betrokkenheid van de doelgroep en creëert een relatie met je volgers. Daarnaast genereer je meer verkeer naar je website, wat uiteindelijk leidt tot meer conversies.

Ook leidt het vergroten van de betrokkenheid tot een hogere positie in de zoekmachine. Een goede social media pagina zorgt er namelijk ook voor dat je online beter vindbaar bent.

Roadmap

Doelstellingen bepalen
Als eerst kijken we naar wat je doelen zijn en hoe adverteren op social media hier het best aan kan bijdragen.

Budget vaststellen
Vervolgens stellen wij een budget op die voldoet aan jouw wensen en voldoende is voor een effectieve advertentiecampagne,

Targeting bepalen
Op basis van een kleinschalig doelgroeponderzoek wordt er bepaald wie we gaan bereiken en met welke boodschap.

Brainstormsessie Content
Tijdens deze sessie bespreken we gezamenlijk welke content gebruikt gaat worden, wie deze maakt en welke stijl van toepassing is.

SEE-THINK-DO-CARE model
Als punt 1 t/m 4 is besproken, worden deze samengevoegd in het see/think/do/care model. Dit model is de basis van de social media campagne en het centrale uitgangspunt.

Rapporteren en optimaliseren
Tijdens de campagne monitoren we de advertenties en sturen we bij waar nodig. Zo zorgen we voor de beste resultaten met jouw budget!

Diensten online adverteren

Google Ads

Zoekmachine adverteren met Google AdWords, ook wel SEA genoemd, is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Google toont je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentiële klanten.


LEES MEER

Remarketing

Mensen die je website bezoeken maar zonder iets te doen weer weggaan, hebben soms net iets meer overtuiging nodig. Met remarketing kun je twijfelende bezoekers later nog eens herinneren. Zo haal je ze vaak alsnog over om terug te komen en te kopen.

LEES MEER

Google Shopping

Google Shopping is de prijsvergelijker van Google voor webshops. Shopping resultaten komen naar boven in de zoekresultaten wanneer iemand naar producten zoekt. Met behulp van een automatische productfeed worden alle producten uit je webshop dagelijks doorgegeven aan Google.

LEES MEER

Social media Advertising

Adverteren op social media is zowel interessant voor B2B- als B2C-bedrijven. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op social advertising vlak. Social media adverteren gaat beter dan ooit en is daarom ook voor jou een uitgelezen kans!


LEES MEER

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht