SEO content

Schrijf webteksten met kwaliteit én juiste zoekwoorden

De tijd waarin je je volledig kon focussen op het plaatsen van zoveel mogelijk zoekwoorden in je website is voorbij. Copywriting is belangrijker dan ooit, maar tegelijkertijd is tekst alleen niet meer voldoende. Je moet ook rekening houden met visuele content. Nexxite kan jou helpen met het schrijven, plaatsen en creëren van content.


Wat is goede SEO content?
Content die geschreven is voor de gebruiker
Het toepassen van goede copywriting heeft effect op je SEO-resultaten. Wanneer je content gaat schrijven voor je klant zal je zorgvuldig moeten nadenken over je eigen product of dienst en de branche of doelgroep waarop je je focust. Daar pas je vervolgens je tekstinhoud en schrijfstijl(oftewel tone of voice) op aan.

Gebaseerd op het zoekgedrag van de doelgroep
Bij het toepassen van content op je website gebruik je zoekwoorden. Deze komen voort uit een zoekwoordonderzoek. Hierbij kijkt Nexxite naar welke woorden je doelgroep gebruikt om jouw website, dienst of product te vinden. Nexxite voert deze analyse zorgvuldig voor je uit en schrijft deze teksten met als uiteindelijk doel: de klant verder helpen.

Roadmap

Zoekwoordenonderzoek
Er worden relevante zoekwoorden gevonden die worden gebruikt door jouw doelgroep.

Schrijven van SEO-en webvriendelijke teksten
Wij schrijven foutloze teksten die begrijpelijk zijn voor de zoekmachines en jouw bezoekers.

Invullen van Technische SEO-factoren
De meta-tags worden op jouw site door ons ingevuld voor een optimale vindbaarheid

Statistieken bekijken in jouw eigen SEO Dashboard
Bekijk 24/7 de statistieken van jouw posities in een persoonlijk SEO dashboard

SEO diensten

SEO Techniek

Zoekmachines kijken naar de broncode en structuur van de website. Hiervoor stellen zoekmachines zichzelf de volgende vragen: kan een zoekmachine eenvoudig door de website navigeren? Is de website gebruiksvriendelijk? Wat is de snelheid van de website?


LEES MEER

SEO Content

Op welke zoektermen wil je graag online gevonden worden en welke termen sluit je graag uit? Via welke termen word je al gevonden en welke zijn wellicht nog (meer) interessant? Dit staat allemaal in de SEO-analyse van Nexxite. Het is van belang dat de content op jouw website aansluit op deze zoekwoorden.

LEES MEER

SEO Linkbuilding

Zoekmachines kijken tevens naar het linkprofiel. Het is dus essentieel om een kwalitatief- en strategisch linkprofiel op te bouwen. Wat houdt dit in? Een linkprofiel is het aantal links en soorten links die naar jouw website verwijzen op andere websites. Nexxite helpt je graag om dit linkprofiel op te zetten en/of te verbeteren.

LEES MEER

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht