Sales talent gezocht - partime/fulltime (m/v)

Bedrijfsnaam:
Nexxite Internet

Locatie/Standplaats:
Geleen, Limburg

Verdiensten:
Op basis van verkoop op zelfstandige basis

Bedrijfsprofiel:
Nexxite is een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in de zakelijke kant van internet dienst verlening (techniek, marketing en media). Wij bieden bedrijven diverse geavanceerde opties aan voor het op internet werken met en beheren van gegevens en applicaties, bouwen van websites en webshops inclusief online marketing strategieen.

Bedrijfscultuur:
Onze bedrijfscultuur is informeel, platte organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen het bedrijf verder uitbouwen.

Functieomschrijving:
Als verkoop talent bij Nexxite zit verkopen in je bloed. Je bent h├ęt visitekaartje en vindt het fantastisch new business te genereren en te onderhoudenstaan.
Je bent verantwoordelijk voor het geven van advies en het verkopen van onze producten. Je bent service minded en een ambassadeur voor het bedrijf.

Functie-eisen:
Een super verkooptalent, als je dat bent dan vertrouwen we op de rest van je kunnen

Geen directe opleidingseisen
Bij voorkeur verkoop ervaring (ongeacht de branche)
Uitstekende beheersing van Nederlandse taal

Dienstverband:
Freelance

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreide CV. U kunt uw sollicitatie digitaal versturen aan vacature@nexxite.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen via vacature@nexxite.nl.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en behaal direct voordeel.

Deze klanten hebben al een website laten maken