één app voor elk device

Progressive web apps zijn een serieuze concurrent van native apps. Ze zijn sneller, veiliger en goedkoper om te bouwen. Wat houdt jouw nog tegen?

Een app zonder te downloaden

Progressive Web Apps zijn geavanceerde websites die functioneren als app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een Native App, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Dit maakt het internetten via een telefoon of tablet een stuk gebruiksvriendelijker.


Native app functionaliteiten

Je krijgt nu geen pop-ups meer met de vraag of je de app ook wilt downloaden, aangezien een PWA alle toepassingen van een app bevat. Een PWA kan push notificaties tonen met meldingen en heeft toegang tot hardware zoals GPS, camera en microfoon.

Onze ontwikkelaars kunnen compleet naar jouw wens een op maat gemaakte PWA creëren. Daarnaast kunnen wij ook advies bieden en jou op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.Waarom Progressive Web Apps?

 • Conversie.
  Een snelle gebruikerservaring zorgt voor meer actieve gebruikers en conversie. Zo meette Alibaba.com een 76% hogere conversie onder mobiele gebruikers.
 • Toegankelijkheid.
  Een PWA hoef je niet te installeren. Dat scheelt tijd. PWA's zijn daarnaast makkelijk toegankelijk voor zoekmachines en voor gebruikers met beperkingen.
 • Ontwikkelkosten.
  Een PWA werkt op elk apparaat met een browser. Er is één codebase voor alle platformen en gebruikers. Dit zorgt voor lagere ontwikkel- en onderhoudskosten.
 • SEO
  Aan organische traffic wordt veel waarde gehecht. Met een PWA heb je alle voordelen mee voor een goede SEO positie.

iOS en Android apps

Te duur en te arbeidsintensief. Daarom bouwen wij geen native apps! Wij hebben wel het beste alternatief, dezelfde mogelijkheden maar dan wel betaalbaar en snel te realiseren.


Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht