Een app zonder te downloaden
Progressive Web Apps zijn geavanceerde websites die functioneren als app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een Native App, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Dit maakt het internetten via een telefoon of tablet een stuk gebruiksvriendelijker.
Daarom Progressive web app
 • Conversie.
  Een snelle gebruikerservaring zorgt voor meer actieve gebruikers en conversie. Zo meette Alibaba.com een 76% hogere conversie onder mobiele gebruikers.
 • Toegankelijkheid.
  Een PWA hoef je niet te installeren. Dat scheelt tijd. PWA's zijn daarnaast makkelijk toegankelijk voor zoekmachines en voor gebruikers met beperkingen.
 • Ontwikkelkosten.
  Een PWA werkt op elk apparaat met een browser. Er is één codebase voor alle platformen en gebruikers. Dit zorgt voor lagere ontwikkel- en onderhoudskosten.
 • SEO
  Aan organische traffic wordt veel waarde gehecht. Met een PWA heb je alle voordelen mee voor een goede SEO positie.
Native app functionaliteiten
Je krijgt nu geen pop-ups meer met de vraag of je de app ook wilt downloaden, aangezien een PWA alle toepassingen van een app bevat. Een PWA kan push notificaties tonen met meldingen en heeft toegang tot hardware zoals GPS, camera en microfoon.

Onze ontwikkelaars kunnen compleet naar jouw wens een op maat gemaakte PWA creëren. Daarnaast kunnen wij ook advies bieden en jou op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.
Betrouwbare techniek
Als de vormgeving en structuur van je website bepaald is, gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie. Door onze ervaring en technische kennis zorgen wij ervoor dat je webapplicatie snel en betrouwbaar is. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij dit realiseren.
Makkelijk onderhouden
Premium CMS
Doordachte websites vragen om doordachte techniek. Daarom werken wij met Xiteforce CMS.

Xiteforce CMS
Bekijk enkele progressive web apps