Online Strategie

Welke klanten passen bij je? Welk probleem los je voor ze op? En wat wil je bereiken? Vanuit deze vragen helpen we je graag met je online strategie.

Online Strategie
strategie 2

De sessie

Een strategie sessie bestaat bij ons in eerste instantie dan ook vooral uit vragen. Makkelijke en voor de hand liggende vragen, maar ook moeilijke vragen. Van die vragen waar je misschien niet direct een antwoord op hebt, of even over na wil denken.

Het doel is echter helder. Door in kaart te brengen wie je ideale klanten zijn, hoeveel je ervan wil bereiken en bedienen (en in welk tempo), hoe je ze voor jou gaat laten kiezen en hoe we dat vertalen in doelstellingen en budgetten.

Als vervolg daarop, kijken we naar hoe en waar we die ideale klant kunnen bereiken en met welke boodschap. Deze informatie staat aan de basis, pas daarna kijken we naar de middelen. Middelen zoals de inzet van online marketing of realisatie van je website.

De voordelen

  • Geeft inzicht in de resultaten
  • Is de basis voor online succes
  • Zorgt voor synergie binnen organisaties
  • Bepaalt de koers van een project
  • Kostenbesparend omdat je effectief te werkt gaat

portal4

Op zoek naar een partner om jouw idee aan te scherpen?

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Wij denken graag met je mee. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen en we nemen snel contact met je op.

Je kunt ons ook bellen op 085-13 014 76 of mailen via info@nexxite.nl.

Delen