Zoekmachine positionering:
Scoren in Google!

Zoekmachine positionering is gericht op het behalen van top-10-posities in Google voor zoekwoorden die passen bij de producten of diensten van uw website.

Wij verzekeren u
  • Verhoogde naamsbekendheid bij uw doelgroep
  • Verbeterde reputatie: “Wie hoog in Google staat moet wel goed zijn”
  • Duidelijke rapportage van de behaalde prestaties

Uw investering
  • U dient minimaal 10 zoekwoorden af te nemen
  • Geen contractermijn, per direct opzegbaar

 

Stappenplan

Zoekmachinemarketing onderzoek
Het zoekmachinemarketing onderzoek is de eerste stap en geeft verbetervoorstellen voor de website om vervolgens een succesvolle zoekmachine positionering te kunnen uitvoeren.

Trefwoord Analyse
Gezamenlijk met de klant wordt bepaald welke trefwoorden het best aansluiten bij de doelstellingen. Uit deze trefwoordenlijst bepaald de klant welke trefwoorden in de campagne opgenomen worden.

Nulmeting
Om de effecten van de positionering campagne optimaal te kunnen meten wordt er gestart met een nulmeting. Hierbij wordt voor onder meer de zoekmachine Google.nl bepaald hoe de website momenteel scoort op de geselecteerde trefwoorden.

Positionering
Nexxite behaalt voor uw website topposities door per trefwoord een aparte campagne in te zetten. Waar voorheen eenvoudige aanpassingen op de website reeds voldoende waren om hoog te scoren in de zoekmachines (bijv. meta tags), blijken de laatste jaren deze aanpassingen bij lange na niet voldoende.

Nexxite bouwt voor u per gekozen trefwoord een apart deel op uw website welke volledig op de technologie richtlijnen van de zoekmachine gericht is. Deze website wordt vervolgens door de zoekmachine als beste in zijn soort beschouwd wat ertoe leidt dat deze de toppositie in de zoekmachines inneemt. Deze site wordt maandelijks onderhouden naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de zoekmachines.

Opbouw linkpopulariteit (linkbuilding)
Op het moment dat ieder trefwoord volledig geoptimaliseerd is gaat het erom de reputatie van de website omhoog te stuwen. Deze reputatie is het best te beïnvloeden door doelgerichte kwaliteitslinks van andere sites te ontvangen. De zoekmachine ziet dit als zogenaamde mond tot mond reclame op het internet.

Continue evaluatie
Uiteraard wordt de campagne continue door Nexxite gecontroleerd en onderhouden. U ontvangt tevens per kwartaal een rapport met de resultaten.

Uw website in de top 10?
Neem contact op via info@nexxite.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met 046-8200217.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en behaal direct voordeel.

Deze klanten hebben al een website laten maken