Online adverteren

Bereik jouw doelgroep op hét juiste moment en dé juiste plaats

Heb je een professionele website, maar nog niet het gewenste aantal bezoekers of conversies? Online adverteren helpt je om aanwezig te zijn op de plekken waar je doelgroep naar je zoekt: in de zoekmachine, op YouTube, social media of het Google Display Netwerk. Goede online advertenties zijn relevant en worden op het juiste moment getoond. Zo verhoog je het aantal geïnteresseerde bezoekers en de conversies op je site.


Waarom online adverteren?
Voor elke doelstelling een oplossing!
Wil je graag meer bezoekers, conversies en/of naamsbekendheid? Bij diverse doelstellingen passen verschillende online advertentievormen. Samen bepalen we het juiste platform voor jouw campagne.

Inzicht in de resultaten
Een groot voordeel van online adverteren is de meetbaarheid. Zo worden de resultaten van campagnes goed inzichtelijk. Daarnaast weet je exact wat het kost, oplevert en overschrijd je nooit het afgesproken budget. Bovendien ontvang je vanuit ons maandelijks een heldere rapportage over de voortgang van de campagnes.

Roadmap

Doelstellingen bepalen
Samen bepalen we hoe online adverteren bij gaat dragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

Strategie uitwerken
Onze specialisten werken een strategisch voorstel uit van de in te zetten kanalen.

Opzetten en optimaliseren
Wij zetten de afgesproken campagnes op en sturen maandelijks bij om jouw doelstellingen te behalen.

Maandelijkse rapportage
Maandelijks ontvang je een heldere rapportage van de voortgang en werkzaamheden.

Diensten online adverteren

Google Ads

Zoekmachine adverteren met Google AdWords, ook wel SEA genoemd, is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Google toont je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentiële klanten.


LEES MEER

Remarketing

Mensen die je website bezoeken maar zonder iets te doen weer weggaan, hebben soms net iets meer overtuiging nodig. Met remarketing kun je twijfelende bezoekers later nog eens herinneren. Zo haal je ze vaak alsnog over om terug te komen en te kopen.

LEES MEER

Google Shopping

Google Shopping is de prijsvergelijker van Google voor webshops. Shopping resultaten komen naar boven in de zoekresultaten wanneer iemand naar producten zoekt. Met behulp van een automatische productfeed worden alle producten uit je webshop dagelijks doorgegeven aan Google.

LEES MEER

Social media Advertising

Adverteren op social media is zowel interessant voor B2B- als B2C-bedrijven. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op social advertising vlak. Social media adverteren gaat beter dan ooit en is daarom ook voor jou een uitgelezen kans!


LEES MEER

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht