Onderhouden. Onze service en support
Technologie evolueert voortdurend en heeft constante bijsturing nodig. Wij zorgen voor proactieve ondersteuning en bieden onze hosting infrastructuur aan in eigen beheer. Bij Nexxite vinden we service erg belangrijk. We staan 24x7 klaar om te helpen. Creëren, leren en delen van kennis.


Proactieve ondersteuning
Digitalisering brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor bedrijven in alle sectoren, het brengt risico's met zich mee, maar het creëert ook een enorme kansen.
De lancering van een website, webshop of online platform is het startpunt van een boeiend langetermijntraject. Waar technologie vroeger een statisch gegeven was, is het nu dynamisch.

Onderhoud, security-updates, uitbreidingen, het zijn allemaal vaste ingrediënten van de huidige online projecten.

Een degelijke serviceregeling zorgt voor een langetermijnondersteuning van elk project. Zo evolueert het mee met de technologie. Altijd en overal ondersteuning 24x7. Vergeet ook het juridische aspect niet uit het oog, zoals privacy- en cookievoorwaarden, GDPR-compliance enzovoort.
Deel in onze kennis
Ieder heeft zijn expertise, zo ook wij de onze. Samen vormt dit de perfecte combinatie om jouw project online stevig op de kaart te zetten. Wij delen graag onze kennis en capaciteit om jouw verder te helpen.


Een antwoord op elke vraag
Stel ons je vraag, wanneer je maar wilt. Wij geven je graag direct een antwoord waar je wat aan hebt. We helpen je vooruit en als we het antwoord niet direct weten dan gaan we gewoon voor je op zoek. Samenwerken is kennis delen!


Ons eigen datacenter
Premium hosting diensten in eigen groene datacenter. Op maat voor elk online project.

Waar andere hosting diensten uitbesteden bezit Nexxite een uitgebreid server platform. Onze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor uw website of applicatie en dubbel uitgevoerd zodat uitval uitgesloten is.

Wij bieden de hoogst mogelijke kwaliteit en bereikte wij daarmee de afgelopen 5 jaar een uptime van 99,9% per jaar.

Support 24x7 Altijd en overal ondersteuning middels onze online support. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week geopend voor als je hulp nodig hebt.


© nexxite 2020