Linkbuilding

Word organisch gevonden dankzij linkmanagement

De online ‘mond-tot-mond reclame’ staat beter bekend als linkmanagement. Door relevante en kwalitatieve links naar jouw website of webshop te creëren stijgt de waarde van je website. Het grote voordeel van een goed linkwerk is dat jouw website organisch, oftewel de niet-betaalde zoekresultaten, stijgt in de zoekmachines.


Hoe creëer je een effectief en professioneel linknetwerk?
Het aanmelden op tientallen niet-relevante websites werkt tegenwoordig niet meer en is zelfs schadelijk voor je positie in de zoekmachines, zoals Google en Bing. Het is belangrijk dat er externe- en interne links verwijzen naar de verschillende pagina’s van je website. De externe verwijzingen moeten van betrouwbare en relevante websites komen.

Een goed linknetwerk heeft de volgende voordelen:
  • Een professioneel opgezet linknetwerk zorgt voor een betere organische positie in de zoekmachines.
  • De waarde van je website wordt verhoogd in de ogen van de zoekmachines door relevante en kwalitatieve links.
  • Meer bezoekers naar je site via kliks op de links in het linknetwerk.

Roadmap

Huidige linknetwerk
Er wordt gekeken hoeveel backlinks er momenteel naar jouw website verwijzen.

Adviesrapport
In dit rapport gegeven wij aan hoeveel links er per maand nodig zijn voor een een betere positie in de zoekmachines.

Linkmanagement
Elke maand zorgen wij er voor dat er een bepaald aantal nieuwe en relevante links naar jouw website gaan verwijzen. Deze links komen van verschillende bronnen(social media, artikelen op blogs, startpagina's, startkabels en verschillende bedrijvengidsen)

SEO Dashboard
Bekijk 24/7 de statistieken van jouw posities in een persoonlijk SEO dashboard

SEO diensten

SEO Techniek

Zoekmachines kijken naar de broncode en structuur van de website. Hiervoor stellen zoekmachines zichzelf de volgende vragen: kan een zoekmachine eenvoudig door de website navigeren? Is de website gebruiksvriendelijk? Wat is de snelheid van de website?


LEES MEER

SEO Content

Op welke zoektermen wil je graag online gevonden worden en welke termen sluit je graag uit? Via welke termen word je al gevonden en welke zijn wellicht nog (meer) interessant? Dit staat allemaal in de SEO-analyse van Nexxite. Het is van belang dat de content op jouw website aansluit op deze zoekwoorden.

LEES MEER

SEO Linkbuilding

Zoekmachines kijken tevens naar het linkprofiel. Het is dus essentieel om een kwalitatief- en strategisch linkprofiel op te bouwen. Wat houdt dit in? Een linkprofiel is het aantal links en soorten links die naar jouw website verwijzen op andere websites. Nexxite helpt je graag om dit linkprofiel op te zetten en/of te verbeteren.

LEES MEER

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht