Website laten maken in Landgraaf

Geweldig, je hebt ons gevonden! Waarschijnlijk heb je in Google ingevoerd: Webdesign Landgraaf. Onze websites zijn altijd responsive , gebruiksvriendelijk en doelgericht. Wil je een nieuwe website laten maken die hoog scoort in Google en ook echt nieuwe doelen nastreeft? Wij zijn dan vanaf nu je nieuwe internet partners in crime. Wij maken gebruik van het krachtige zelf- beheersysteem WordPress, die het voor iedereen eenvoudig maakt om alle content zelf aan te passen. Zonder moeilijk gedoe met code’s en programma’s, gewoon inloggen zoals op Facebook en direct aan de slag. Wij overtuigen andere bedrijven van de kracht van online marketing. Dat geeft ons een enorme kick!

Meer informatie Bekijk ons werk Onze werkwijze
Content marketing -

Een website laten maken vanuit Landgraaf

Optimaal resultaat voor ieder apparaat!
Responsive design zorgt voor conversie! 40% van alle website bezoeken komen tegenwoordig vanaf de tablet en smartphone. Het is daarom van belang dat je website naast de desktop computer ook goed werkt op deze mobiele devices. Sinds April 2015 geeft Google ook voorrang in de zoekresultaten aan websites die “mobile-friendly” zijn. Alle websites die door ICT Service Limburg worden ontwikkelt zijn responsive en dus geoptimaliseerd voor de tablet en de smartphone.

Geoptimaliseerd om doelen te behalen
Wij maken van bezoekers klanten!

Met Google Analytics kun je zien hoeveel mensen er dagelijks, wekelijks of maandelijks op je website komen, waar ze vandaan komen, hoelang ze op je website verblijven en welke pagina’s het meest worden bekeken. Deze informatie is erg handig om meer inzicht te geven in wie je website bezoekt en waar de bezoekers van je wordpress website naar opzoek zijn.

Zodra wij een website hebben gerealiseerd melden we deze aan bij Google, ook koppelen we Google Analytics aan de website en zorgen ervoor dat je hier toegang tot hebt.

portal4

Digitale specialisten

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op, stuur een e-mail aan info@nexxite.nl of bel ons: 085-1301476
 
Onze plus punten waar jij van profiteert

  • Eerste brainstorm sessie altijd kosteloos en vrijblijvend
  • 20 jaar ervaring met een team van specialisten
  • Werken op basis van een vaste prijs vooraf, dus geen verrassingen achteraf
  • Hanteren een no-nonsense aanpak. Open, duidelijk en concreet
  • Geen ingewikkelde langdurige contracten, alle diensten vrijblijvend opzegbaar
  • Full service internetbureau. Begeleiding van A tot Z
  • Persoonlijk contact is een voorwaarde voor succes
  • Inzet van onze kennis voor jouw organisatie
  • Beschikken over een server netwerk in een groen datacenter
 

Tevreden klanten

Inspirerend werk

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). De digitale staat van uw ziekenhuis.
NVZ - De digitale staat van uw ziekenhuis.

Op de website www.hoeonlineisjouwziekenhuis.nl maakt kenniscentrum Nictiz inzichtelijk hoeveel ziekenhuizen in Nederland al een patiëntenportaal aanbieden.

Nederlandrechtsstaat - De grondwet online
Rijksoverheid - De grondwet online

Nederland Rechtsstaat is een platform voor dialoog en beoogt voor een breed publiek niet alleen de tekst van de Grondwet, maar vooral de uitleg van de Grondwet en de werking van de democratische rechtsstaat tot leven te brengen.

NVZ - Acuut zorgportaal
NVZ - Acuut zorgportaal

Een infographic toont hoe zorgverleners in de acute zorg met de webapplicatie 'Acuut Zorgportaal' in één oogopslag zien in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan.

Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg. Een modern en communicatief intranet.
AMWML - Een sociaal intranet.

Nexxite ontwikelde voor Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg een modern social intranet dat mensen verbindt en informatie en processen deelt.

Meer weten over de mogelijkheden

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.

Je kunt hem ook zelf bellen op 085-13 014 76 of mailen via info@nexxite.nl.

Delen