Website laten maken in Beek LB

Webdesign bureau Nexxite maakt betaalbare websites voor ondernemers in Beek. Een professionele website nodig die de juiste uitstraling heeft, technisch goed scoort in Google, aangepast is voor alle mobiele toestellen en snel en goedkoop online kan? Laat uw website maken door Nexxite: snel, goedkoop en mobile friendly webdesign

Meer informatie Bekijk ons werk Onze werkwijze
Content marketing -

Webdesign Beek

Heeft u het druk en hebt u geen tijd om zelf een website te maken? Staat u op het punt een zaak te beginnen in Beek en wilt u meteen een professionele website? Wilt u een mobiele website met een responsive webdesign die snel online kan en betaalbaar is? Welkom bij Nexxite! Onze webdesigners maken in no time uw website of webshop en regelen de volledige technische set-up.

Een nieuwe website laten maken in Nederland als ondernemer.
Website laten maken Nederland. Nexxite is de WordPress specialist uit Nederland , heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van websites in het WordPress CMS en andere CMS systemen. Het maakt niet uit of u recent gestart bent als zzp’er of dat u eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Wij gaan graag voor u aan de slag met het bouwen van een all-in website. Nexxite maakt gebruik van het WordPress CMS of elk ander CMS tijdens het maken van uw website.

Een website laten maken in Nederland die goed gevonden word
Het grootste voordeel als u een website laat maken bij Nexxite is dat de website technisch geoptimaliseerd word voor Google. Hierdoor kan google uw website makkelijker doorlopen en wordt de content op uw website goed geïndexeerd door zoekmachines als Google met het voordeel dat u website makkelijk gevonden zal worden. Daarnaast ondersteund ons CMS je met verschillende technische functionaliteiten waarmee we de vindbaarheid van u website pagina nog meer zullen verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-functie om titel en korte omschrijving mee te geven. Ook controleert deze tool of alles goed staat ingesteld voor het trefwoord waarop u gevonden wilt worden.

Website of webshop laten maken?
Nexxite werd ontwikkeld door de webdevelopers van Content Crackers die gespecialiseerd zijn in websites op maat, webapplicaties en webshops. Bij regelmaat van de klok kregen we van zelfstandige ondernemers, kmo’s en eventorganisatoren in Beek de vraag om snel, gemakkelijk en goedkoop websites te maken... In mei 2014 rolde de eerste Nexxite website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 700 klanten die bewust gekozen hebben voor een responsive website of webshop die u zelf kan beheren in een betaalbaar en trendy webdesign.

portal4

Digitale specialisten

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op, stuur een e-mail aan info@nexxite.nl of bel ons: 085-1301476
 
Onze plus punten waar jij van profiteert

  • Eerste brainstorm sessie altijd kosteloos en vrijblijvend
  • 20 jaar ervaring met een team van specialisten
  • Werken op basis van een vaste prijs vooraf, dus geen verrassingen achteraf
  • Hanteren een no-nonsense aanpak. Open, duidelijk en concreet
  • Geen ingewikkelde langdurige contracten, alle diensten vrijblijvend opzegbaar
  • Full service internetbureau. Begeleiding van A tot Z
  • Persoonlijk contact is een voorwaarde voor succes
  • Inzet van onze kennis voor jouw organisatie
  • Beschikken over een server netwerk in een groen datacenter
 

Tevreden klanten

Inspirerend werk

Nederlandrechtsstaat - De grondwet online
Rijksoverheid - De grondwet online

Nederland Rechtsstaat is een platform voor dialoog en beoogt voor een breed publiek niet alleen de tekst van de Grondwet, maar vooral de uitleg van de Grondwet en de werking van de democratische rechtsstaat tot leven te brengen.

Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg. Een modern en communicatief intranet.
AMWML - Een sociaal intranet.

Nexxite ontwikelde voor Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg een modern social intranet dat mensen verbindt en informatie en processen deelt.

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). De digitale staat van uw ziekenhuis.
NVZ - De digitale staat van uw ziekenhuis.

Op de website www.hoeonlineisjouwziekenhuis.nl maakt kenniscentrum Nictiz inzichtelijk hoeveel ziekenhuizen in Nederland al een patiëntenportaal aanbieden.

NVZ - Acuut zorgportaal
NVZ - Acuut zorgportaal

Een infographic toont hoe zorgverleners in de acute zorg met de webapplicatie 'Acuut Zorgportaal' in één oogopslag zien in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan.

Meer weten over de mogelijkheden

Of je nu online advies nodig hebt of een nuchtere bouwer zoekt. Menno denkt graag met je mee. Laat hem weten wat hij voor je kan doen en hij belt of mailt je snel.

Je kunt hem ook zelf bellen op 085-13 014 76 of mailen via info@nexxite.nl.

Delen