Website laten maken
Wij bij Nexxite zorgen er voor dat jouw responsive website goed in elkaar zit. Voor oplevering testen wij de website uitvoerig verschillende soorten apparaten zoals desktop, laptop, tablet en mobiel. Heb je een bestaande website en is deze niet responsive? Dan maken wij hem dat voor je. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De websites die wij creëren zijn:
  • Maatwerk, dus met een uniek, eigen ontwerp en helemaal naar wens.
  • Responsive, dus ze werken optimaal op elk apparaat met elke browser.
  • Snel, dus de bezoekers wachten geen seconde te lang.
  • Veilig, dus de bezoekers kunnen zorgeloos hun gegevens invoeren.
  • Zoekmachinevriendelijk, dus goed vindbaar in Google.
  • Duurzaam, want op het web is er maar één constante: verandering.


Wij maken websites responsive!

Wat is een responsive website?
Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Bij een responsive website is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.


Waarom responsive webdesign

We worden tegenwoordig doodgegooid met deze term, maar niet onterecht. Anno 2018 zijn er nog erg veel websites die niet goed werken op tablets en smartphones. Recent onderzoek toont aan dat ruim 50% van de websites bezocht worden op mobiele devices.

Als je jouw online strategie serieus neemt dan is responsive design de eerste stap in de ontwikkeling van een nieuwe website. Bij een goed doordacht ontwerp zul je als resultaat hebben dat je meer bezoekers krijgt en dat deze langer op de website blijven, danwel overgaan tot actie. Een professionele website die met de tijd meegaat zorgt daarnaast ook voor imago verbetering.