Google Ads

Gericht adverteren bij je doelgroep met Google Adwords

Zoekmachine adverteren met Google Ads, ook wel SEA genoemd, is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Google toont je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentiƫle klanten. Google Ads berekent de kosten op basis van een Cost Per Click-model (CPC): je betaalt enkel wanneer iemand op jouw advertentie klikt.

Als adverteerder bepaal je zelf bij welke zoekopdrachten Google jouw advertenties laat zien. Met een opvallende advertentietekst verleid je de gebruiker om je website te bezoeken en actie te ondernemen. Een aantrekkelijke landingspagina die aansluit bij de campagne zorgt uiteindelijk voor de conversie van bezoeker naar lead of klant.

De voordelen van zoekmachine adverteren:

  • Direct bovenaan in Google
  • Effectief door zeer gericht te adverteren
  • Geschikt voor elk budget
  • Meer verkeer naar je website
  • Meer conversie

Google Adwords Uitbesteden
Nexxite is een Google Ads gecertificeerd bureau. Wij optimaliseren bestaande Ads campagnes en zetten professionele, nieuwe Ads campagnes op. Heb je een klein budget en wil je gericht, lokaal adverteren? Of wil je meer bereik met een uitgebreide branding campagne? Wij helpen elke klant, groot of klein, aan een rendabele Ads campagne op maat. Ons bevlogen team staat voor je klaar om je verkeer en conversies te verhogen.

Roadmap

Zoekwoordenonderzoek
Wij gaan opzoek naar zoekwoorden die het beste passen bij jouw dienst of product. Jij kan natuurlijk ook belangrijke zoekwoorden aanleveren.

Campagne analyse
Is er al een bestaande campagne? Dan wordt deze bekeken door onze SEA specialist.

Adviesrapport
Wij maken een persoonlijk adviesrapport van de huidige campagne of hoe er een goede campagne worden opgezet en wat hier de kosten van zijn.

Opzetten en optimaliseren
Er wordt een campagne opgezet en deze wordt maandelijks bekeken en waar nodig geoptimaliseerd. Maandelijks wordt er ook een rapport gestuurd met de resultaten.

Diensten online adverteren

Google Ads

Zoekmachine adverteren met Google AdWords, ook wel SEA genoemd, is een snelle manier om direct bovenaan de zoekresultaten in Google te komen. Google toont je advertentie bij relevante zoekopdrachten van potentiƫle klanten.


LEES MEER

Remarketing

Mensen die je website bezoeken maar zonder iets te doen weer weggaan, hebben soms net iets meer overtuiging nodig. Met remarketing kun je twijfelende bezoekers later nog eens herinneren. Zo haal je ze vaak alsnog over om terug te komen en te kopen.

LEES MEER

Google Shopping

Google Shopping is de prijsvergelijker van Google voor webshops. Shopping resultaten komen naar boven in de zoekresultaten wanneer iemand naar producten zoekt. Met behulp van een automatische productfeed worden alle producten uit je webshop dagelijks doorgegeven aan Google.

LEES MEER

Social media Advertising

Adverteren op social media is zowel interessant voor B2B- als B2C-bedrijven. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op social advertising vlak. Social media adverteren gaat beter dan ooit en is daarom ook voor jou een uitgelezen kans!


LEES MEER

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht