E-commerce

Een online strategie is bij ons altijd de basis in een e-commerce traject. Daarmee verzorgen we een match tussen je shop en je doelgroep.

Optimale winkelervaring

Het zijn vaak kleine details die ervoor zorgen dat de klant besluit een online aankoop te doen. Een mooi ontwerp, overzichtelijke presentatie van producten en een betrouwbare professionele uitstraling helpen de klant bij het maken van een keuze. Ons doel is om een voortreffelijke shop te maken voor jouw bezoekers.

Ook optimaliseren onze ontwikkelaars de shop voor zoekmachines. Met SEO en AdWords verhogen we bijvoorbeeld je vindbaarheid en met e-mailmarketing werken we aan een duurzame relatie tussen jou en je bezoekers.

Betalingen

Eén van de sleutelfactoren die het succes van een webshop bepalen, is het aanbod aan betaalmogelijkheden dat aansluit bij de betaalbehoefte van de potentiële klant. Een weloverwogen keuze voor de best passende betaalmethoden in een webshop is daarom belangrijk. Nexxite biedt de mogelijkheid om diverse online betaalsystemen zoals iDEAL, PayPal en creditcard op te nemen in je webshop.


Responsive

Uiteraard wordt webwinkel responsive gemaakt. Met andere woorden geschikt voor alle soorten apparaten, desktop, laptop, tablet en mobielk. Door in te spelen op deze behoefte van gebruikers kun je aanzienlijk meer omzet halen.

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht