Een bewezen aanpak:
Betaalbaar Effectief Resultaat

Dat is de aanpak van Nexxite. Een klein of groot project, de aanpak is steevast hetzelfde. Als we samen een project in gaan dan werkt u samen met een vast contact persoon.

Er volgt altijd een oriƫnterend gesprek, wij luisteren naar uw wensen en vormen uiteindelijk samen de doelstelling van het project. Er volgt een plan waarin we afspreken wat Nexxite voor u gaat doen, overzichtelijk en duidelijk en voorkomt verrassingen achteraf. Onze aanpak zorgt voor snel en efficiƫnt kunnen werken, de website zal binnen enkele weken online zijn. Wij garanderen onze garanties.

Tussen het eerste gesprek en het moment van "live gaan" zullen we, afhankelijk van de grootte van het project nog enkele persoonlijke contact momenten zijn, dit kan een persoonlijk bezoek van ons zijn, maar soms is e-mail of telefonisch contact voldoende en bespaart het ons beide ook nog tijd. Nexxite stelt zich hierin altijd flexibel op.

Als de site eenmaal "live" is treden wij op gepaste momenten met u in contact voor ondersteuning, via onze nieuwsbrief of gewoon een goed gesprek.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op de nieuwsbrief en behaal direct voordeel.

Deze klanten hebben al een website laten maken