Content marketing

Voor betrokkenheid, loyaliteit en online vindbaarheid

Met content marketing betrek je de doelgroep bij het merk en bouw je een duurzame relatie op met (potentiële) klanten en relaties. Bovendien is content marketing vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met SEO voor een goede online vindbaarheid. Zonder SEO copywriting kan je een eerste plek in Google wel vergeten. Kortom, content marketing is king!


Hoe werkt content marketing?
De taal van je klant
Bij content marketing is het essentieel om je klant te begrijpen. Wat zijn hun vragen, behoeften en overwegingen? Hoe en waar zoeken ze naar antwoorden en oplossingen? En wat is jouw toegevoegde waarde in dat verhaal? Dit leg je vast in een contentstrategie. Content marketing is alleen effectief als je je doelgroep centraal zet. Het gaat dus niet over jou en jouw producten of diensten, maar over je (potentiële) klant. Wij als content marketing bureau gaan op zoek naar hoe gebruikers reageren op je merk.

Content verspreiden
Naast het creëren van content moet deze uiteraard terechtkomen bij de doelgroep. Dit gebeurt door middel van social media marketing, social advertising en te zorgen dat de content optimaal vindbaar is in Google.

Roadmap

Doelgroeponderzoek
Samen brengen we je doelgroep in kaart, verkennen we interessante kanalen en bepalen we de informatiebehoefte.

Zoekwoordenonderzoek
Door te analyseren op welke onderwerpen jouw doelgroep naar informatie zoekt, zijn we straks op de juiste termen vindbaar.

Doelen bepalen
Wat wil je bereiken met content marketing en binnen welk termijn? Met concrete doelen geven we richting aan het content marketing traject.

Contentstrategie
Met de verzamelde input maken we een contentstrategie. Dit wordt onze leidraad bij alle content marketing werkzaamheden.

Content creatie
Aan de hand van de contentstrategie gaan we content ontwikkelen. Dit zijn veelal SEO-geoptimaliseerde blogartikelen, webpagina's maar ook infographics en whitepapers.

Analyse en optimalisatie
Om te kijken hoe de content het doet en of we op koers liggen, analyseren we de prestaties en optimaliseren we waar nodig.

Ons werk

Streek wiskey 

Mworveld Distillery 

De mooiste keukens op maat 

Carmen Keukenstudio 

Code Product Solutions 

Code PS 

Jewels to love 

Rosadiluca 

Maatwerk voor woning en bedrijf 

Berkx 

e-Commerce platform 

Arkema Chemsitry 

Resultaatgericht veranderen 

Top Limit 

Bedrijfsartsen en BMW/Coaching 

ZON bedrijfsartsen 

Mooi verblijven in Valkenburg 

Hotel Monopole 

Materials + Corrosion Investigations 

M.C.I. 

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht