NicTiz

Zelfmetingen in de zorg

Voor NicTiz ontwikkelde wij deze interactieve website waarmee men inzicht geeft in ruim 700 apparaten waarmee jij zelf je gezondheid kunt meten.

Het aantal apparaten en gadgets om als consument slaap, beweging of vitale functies te meten neemt toe. Daarmee kun je verwachten dat ook het aantal gebruikers en dus het aantal mensen dat met eigen data bij de huisarts aanklopt, ook toeneemt. Maar wetenschappelijk bewijs over het nut van zelfmetingen ontbreekt tot nu toe. Nictiz geeft een inzicht in de ontwikkeling van zelfmetingen, inclusief de voordelen en kanttekeningen.

Zelfmeetapparatuur kan worden ingedeeld in de volgende categorie├źn: wearables (in kleding of accessoires), insideables (in het lichaam), carrieables (in mobiele apparaten) of domotica (in huis aangebracht) (Classificatiesysteem Bolten). Ook mobiele applicaties (apps) vallen dus onder zelfmeetapparatuur. In de database van Nictiz staan ruim zevenhonderd voorbeelden van verschillende soorten zelfmeetapparatuur en de waarden die je daarmee kunt meten.

Aan Nexxite de opdracht om deze zelfmeetapparatuur op een eenvoudige wijze inzichtelijk te maken. De uitvoer is een interactieve website die de gebruiker snel en eenvoudig de weg wijst naar informatie.

Meet je gezondheid

Klant
Websitehttp://sharing.nictiz.nl/meetjegezondheid/

Heb je een vraag? Laat het ons weten...

Naam

Email

Bericht